Bedrijfseigenaren

Onderneem de tocht van je leven

Het leven gaat snel. Je werkt hard om je onderneming florerend te houden en aan een gewenste levensstijl te kunnen voldoen. Daarnaast is het sociale leven ook belangrijk, gezin, familie, vrienden en kennissen. We leven in het digitale tijdperk en worden continue bestookt met informatie. Rust is soms ver te zoeken. Dan heb je soms niet eens de tijd om je af te vragen waarvoor je het allemaal doet. De vrijheid die je dacht te hebben als ondernemer ben je kwijt. Je hebt het gevoel dat de klant voor jou bepaalt welke keuze je maakt. Dit kost veel energie en levert soms een situatie die niet oneindig is vol te houden. Het lijkt dan een vicieuze cirkel en deze moet je snel verlaten.

Door nieuw inzicht krijg je weer positieve energie en voel je weer flexibiliteit en ruimte in je leven. Bij het bepalen van jouw werkelijke levensdoel worden ook mogelijke obstakels duidelijk en daardoor te hanteren. Op die manier worden je doel(en) weer uitvoerbaar.

Als speciale zaken van belang zijn bij jouw onderneming, kan ik met je verder denken over de bedrijfsmatige implicaties. Als bedrijfskundige met veel front-office ervaring kan ik je breed helpen en daar waar nodig zal jouw bestaande netwerk van accountant, advocaat worden bijgepraat.