EXTRA INFORMATIE

Op deze pagina treft u extra informatie aan voor verdieping of als achtergrondinformatie.
Het bestaat uit 2 delen:
Eerst een overzicht met handige boeken en daarna een overzicht met links van partners met hun websites:

BOEKEN:

Nieuwe ideeën nieuwe kansen van Jeff Gaspersz

Jeff heeft een serie van pockets geschreven waarbij kansdenken, creativiteit, productiviteit en vreugde belangrijke kernwoorden zijn en worden ingevuld. In deze pocket is de inzet om nieuwe doelen te bereiken met een positieve en energieke verandering in je leven.

Geld & Gezin van Erica Verdegaal

In deze pocket wordt op enthousiaste wijze aangegeven de gezinsfinanciën beheersbaar kunnen worden gehouden.

Een levensregel voor beginners van Wil Derkse

In dit overzichtelijke boek wordt vanuit de benedictijnse samenlevingswijze en gebruiken aan gegeven op welke wijze je in relatieve rust tot menselijke groei kan komen, met aandacht voor de dingen die je wilt doen.

Seven stages of Money Maturity van George Kinder

In dit boek is het uitgangspunt om inzicht te verkrijgen in de verbindingen tussen doelen, emotie en geld. Om met die kennis en aanpak tot een krachtiger geheel te komen.

Business Model You van oa Alexander Osterwalder, Tim Clark, Yves Pigneur.

Een nieuwe loopbaan of levenspad klinkt soms aantrekkelijk, maar hoe doe je dat? Hoe vind je jezelf opnieuw uit? De auteurs van het boek Business Model You laten zien hoe je weer vertrouwen en plezier krijgt in je leven en loopbaan.

Links:

Eerst treft u de sites aan van samenwerkingsverbanden, daarna enkele sites van professionals die ik u kan aanbevelen en als laatste enkele kennissites: